Netwerk tools

Voor het gemak hebben we dit artikel netwerk tools genoemd. In feite is het veel breder want in de gehele IT heb je tools nodig om het “IT landschap” aan te passen en te onderhouden.

Abraxax heeft een groot aantal tools in portfolio die door kleine maar ook door grote multinationals en Telco’s worden gebruikt. Een aantal van deze tools staan in onze webshop. Neem gerust een kijkje. Andere tools worden besproken zodra wij van mening zijn dat deze past bij uw organisatie (o.a. kosten, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid, enz.)

Als u iets zoekt, is het belangrijk voor ons om te weten welk problemen u in gedachten heeft. Wij gaan dan meedenken (en mogelijk puzzelen). Het is uiteraard mogelijk dat wij u moeten doorverwijzen naar een andere partij die u verder kan helpen. Ook zullen we u vertellen dat iets niet (goed) werkt als u toch een voorkeur heeft voor een bepaalde set van tools.

Een aantal netwerk tools

SolarWinds, Paessler PRTG, SCOM, NetCrunch, EventSentry, Plixer Scrutinizer, Statseeker, diverse ITAM tools, license management. We hebben er echter meer maar zij hebben allemaal een bepaalde focus. In feite praten we hier over netwerk monitoring tools. Terwijl ITAM tools meer aansluiten bij CMDB tools. Daarnaast zijn er nog een groot aantal security tools.