AKCP SensorProbe2

De AKCP SensorProbe2 is een unit met twee poorten waar twee universele sensoren aangesloten kunnen worden. De meest gebruikte configuratie is waarbij de SensorProbe2 een combi Temperatuur en Luchtvochtigheidssensor. Deze combisensor gebruikt namelijk maar één poort. Er is dan nog een poort over voor een andere sensor. Een spot water sensor wordt veel toegepast.

 

U kunt deze unit bestellen in onze webshop.

AKCP SensorProbe2

SLA opstellen

SLA opstellen

Een SLA opstellen: U krijgt de opdracht om een SLA te maken. Deze vraag komt uit de organisatie, van een klant of van een partij die bij u inkoopt.

Nu kunt u drie dingen gaan doen om deze SLA te maken:

  1. Zelf doen
  2. Ondersteuning zoeken
  3. Uitbesteden

Lees meer

Categories SLA

Netwerk tools

Netwerk tools

Voor het gemak hebben we dit artikel netwerk tools genoemd. In feite is het veel breder want in de gehele IT heb je tools nodig om het “IT landschap” aan te passen en te onderhouden.

Abraxax heeft een groot aantal tools in portfolio die door kleine maar ook door grote multinationals en Telco’s worden gebruikt. Een aantal van deze tools staan in onze webshop. Neem gerust een kijkje. Andere tools worden besproken zodra wij van mening zijn dat deze past bij uw organisatie (o.a. kosten, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid, enz.)

Lees meer

CMDB Tools

CMDB tools? Dat is een belangrijke vraag. Bestaan die?

In een van onze artikelen hebben we gesproken over een CMDB opzetten. Zonder tools is dit CMDB bouwwerk niet op te zetten. Afhankelijk van het type bouwwerk en het kader zijn bepaalde tools noodzakelijk. Soms moeten een aantal tools op maat worden gemaakt.

Een CMDB (een beetje ongrijpbaar) zit als een spin in het web voor een groot aantal processen.

Lees meer